MercadeliaVull presentar-vos un nou site que fa poc ha vist la llum, es tracta de Mercadelia, i s’ha guanyat aquest post degut a que és la nova creació d’en Diego, el meu nou company de pis des-de principis d’aquest mes.

Mercadelia és un site per publicar anuncis classificats de forma gratuïta, està traduït a varios idiomes, entre ells el català i té una inteface molt intuïtiva i fàcil d’utilitzar i al mateix temps un disseny molt cuidat i elegant per al meu gust. Publicar o llegir un anunci és fàcil, no cal registre i tots els passos que cal fer són molt ràpids, crec que han aconseguit millorar la user experience si el comparem amb llocs similars com loquo o craigslist.

A partir d’ara si busqueu pis, voleu vendre un cotxe o comprar un mòbil o qualsevol altra cosa que us passi pel cap i voleu publicar un anunci a internet, ja sabeu on heu d’anar ;) A més a més, si esteu interessats en seguir tots els missatges d’una categoria determinada del directori, podeu subscriure-vos al feed rss i no us perdeu cap anunci.

Diego i ErneX, des d’aquí us desitjo que tingueu molt d’èxit i us divertiu molt amb Mercadelia!