EVDO StompBoxTor Amundson explica en aquest article de Slashdot com ha muntat un access point wifi al seu cotxe utilitzant un soekris net2421 amb linux embedded i una pcmcia 1xRTT/EVDO de Verizon que li proporciona connexió a internet permanent de 100-110kbps per $80/mes amb tràfic il·limitat que redistribueix amb wifi.
També ha connectat una webcam que va publicant imatges a internet del lloc on es troba situat el vehicle cada 5 minuts, i un GPS per fer tracking del vehicle on-line utilitzant google maps.
Un clar exemple del que es pot arribar a fer combinant les diverses tecnologies existents i amb un cost relativament baix si el comparem amb el que ens costaria un sistema comercial que fes el mateix. En aquesta pàgina podeu veure el procés de muntatge complert.

Tinc ganes de veure aquí una connexió 3G a 100kbps amb cobertura a tot el territori nacional i amb tarifa plana! No ens falta res…