El dimarts de la setmana vinent me’n vaig de vacances a USA, a veure a la Laia i a fer de turista! Estare des del dia 28 de Juny fins al 15 de Juliol i això és més o menys el recorregut que tenim pensat fer:

El 28/06/2005 sortiré de l’Aeroport de Barcelona a les 8 del matí. Arribada a Boston (Massachusetts) a les 14h hora d’allà (les 20h a Espanya) fent escala a Munich (Alemania). El millor de tot és que provare el servei FlyNet de Lufthansa, ofert per Connexion by Boeing que permet connectar a intenet des de l’avió amb tecnología wifi i backhaul via satèl·lit. Em moro de ganes de fer un post des-de l’avió :P

Del 29/06/2005 al 01/07/2005 visita llampec a Boston i viatge amb autobús de Boston a New York [mapa]. Intentarém visitar l’Empire State, la Estàtua de la Llibertat, Central Park, la Fifth Avenue, Broadway i el famós World Trade Center.

El 02/07/2005 agafarem l’avió a les 8 del matí i sortirem de l’Aeroport JFK de New York per anar cap a San José (California) [mapa]. L’hora prevista d’arribada és a les 11:00, i quan arribem tenim reservat un cotxe de lloguer per continuar amb la nostra ruta turística.

San José es considera la “capital” de Silicon Valley, situat a la zona sud de l’àrea de la Badia de San Francisco (SF Bay Area), així que aprofitarem per visitar algunes companyies de la zona com Adobe, BEA, Cisco, eBay, Paypal i la Market Post Tower, un edifici de 27.000 m² situat a Downtown San Jose on tenen seu els carriers i proveidors d’internet més importants i estàn situades les interconnexions físiques dels acords de peering (intercanvi de tràfic) entre aquests, com per exemple el MAE-West. Per aquest edifici passa el 40% del tràfic d’internet mundial i el 70% del tràfic del Oest dels Estats Units. Si sobra temps també m’agradaría fer una visita a la San José State University i al museu TheTech.

Continuant amb la nostra ruta per Silicon Valley visitarem Santa Clara, on hem de veure el museu de Intel i Sun MicroSystems, Cupertino a veure Apple i IBM, Redwood City a veure Oracle i Electronic Arts, Sunnyvale a veure Yahoo!, Mountain View a veure Google, Fremont a veure VA Software i Palo Alto a veure Hewlett Packard.

El día 03/07/2005 anirem cap a San Francisco, intentarem veure el Letterman Digital Arts Center i Pixar Animation Studios abans de tornar el cotxe de lloguer a les 16h i després agafarem un autobús d’aquests per guiris que et porten a veure els llocs més típics. Aquí les visites obligades son el barri xinès, els embarcadors del port (els Piers), el Fisherman’s Wharf, i el Golden Gate.

El 04/07/2005 Sortirem de San Francisco a les 7:30 del matí per empendre un viatge organitzat de 7 dies en autobús. Els dies 4 i 5 de Juliol els passarem al Yosemite National Park [mapa]. Després anirem cap a Las Vegas (Nevada) [mapa] on passarem els dies 6 i 7 de Juliol. Tenim planejat un viatge amb limusina (atracció tipica de turista) i dos nits d’hotel. El dia 8 el passarem al Grand Canyon National Park i el dia 9 a Colorado River.

El dia 10/07/2005 acabem el viatge organitzat i anem cap a Los Angeles (California) [mapa], on segurament llogarem un cotxe i visitarem la ciutat i els voltants. Finalment el 12/07/2005 farem cap a Long Beach [mapa], on agafarem l’avió a les 21h per tornar de nou cap a Boston (Massachusetts) [mapa]. Aquí deixaré que la Laia em fase de guia turisitca per la seva zona, i finalment el dia 14/07/2005 agafarem l’avió de tornada a les 18:45 a l’aeroport de Boston, i arribarm a Barcelona el dia següent a les 11h.

Durant el viatge anire postejant quan trovi connexió a internet amb la PDA, i anire penjant fotos al moblog. Si penseu que m’he deixat alguna cosa important per visitar, estic obert a suggeriments que podeu deixar en els comentaris :D