He aprofitat l’actualització a la nova versió de Wordpress per fer un rentat de cara a pofHQ, ara utilitzo una versió modificada del tema que està preparant el Diego per a Minid.Net que canviarà de Textpattern a Wordpress un altre cop.

Amb el nou Look ‘n’ feel mini-d, si us fixeu en els comentaris veureu que apareixen els gravatars de la persona que comenta en el cas de que en tingui un registrat, i es veu clarament quins son els meus comentaris ja que apareixen d’un color diferent a la resta. El Diego també m’ha fet un logo nou i la imatge on apareix la meva foto al menú de la esquerra si mireu la pàgina principal.

Les porcions de codi surten amb una capsa estilitzada a lo ‘unix terminal’ i si son molt llargues apareix un scroll i no se’n van fora de la pantalla.

Degut a tots els canvis al CSS hi ha alguns posts que encara no es veuen correctament, així que aquests dies aniré editant posts antics i corregint-los per adaptar-los al nou CSS, si veieu alguna cosa extranya em podeu deixar un comentari. Les crítiques al disseny van cap al Diego, que és ell el que s’ho ha currat tot: Gràcies mussol!