Blogday 2005Avui, el 31 d’Agost, s’ha convertit oficialement en el dia del blog, com ens expliquen en la FAQ de BlogDay

El que jo haig de fer és recomanar 5 blogs als meus lectors, així que aquí van les meves recomanacions:

mikiJK: Aquest és un blog escrit per Miki, en pur català de la ràpita que ben segur que us farà passar una bona estona. Així és tal com ell es descriu en el seu perfil: Soc un malalt de la informàtica, la electrònica i la tecnología en general. Qualsevol cosa que porte botons i funcione en electricitat m’interessa ;P

Sergi & Eva blog: El blog del Sergi i l’Eva, una parella de catalans que ben aviat marxaràn a viure a Irlanda per una temporada. El blog no fa molt que ha començat, però ja té algunes perles que no s’han de deixar perdre, la polèmica està asegurada!

Pancake’s blog: Si t’interessa la seguretat informàtica i la programació no et perdis les històries del pancake, un programador inconformista que té projectes com un servidor web pròpi, un sistema de control de versions pròpi, un replacement de autoconf, etc… el CMS, per variar, també se l’ha programat ell.

popcorn: Un blog que parla principalment sobre disseny gràfic, moda urbana i crítiques de publicitat on eunice ens mostra de vegades anunics realment curiosos.

Ricardo Galli, de software libre: Per als que us interessa el món del open source, les reflexions que fa en Galli al seu blog són de obligada lectura. Es poden trobar artícles i discussions étiques sobre software, patents, etc… reflexions molt interessants escrites sota el punt de vista d’un professor de sistemes operatius resident a les Illes Balears.

Espero que us agradin els blogs que us recomano. Feliç dia del blog a tothom!