Segons informa CDT Internet, la RENFE podría posar en marxa el servei de connexió a Internet a través de wifi abans de que acabe el 2005.

El projecte, que fa casi un any que està en proves a les línies AVE Madrid-Lleida i Madrid-Sevilla, utilitza backhaul via satèl·lit i wifi per redistribuir la connexió a través dels vagons. A l’Octubre de 2004 deien que estaría disponible en 4 mesos; pel que sembla ara encara no està disponible, però afirmen que si ho estarà abans de que acabi el 2005. A veure si aquest cop és veritat!

Una altra sorpresa que ens comunica blogWimax, és que aviat tindrem servei d’accés a Internet via wifi a les gasolineres del grup Repsol-YPF: Repsol, Campsa i Petronor. Pel que sembla aquestes àrees de servei es convertiran en hotspots de la Zona Wi-Fi de Telefonica, podeu veure les tarifes de connexió aquí.