22C3

A finals d’aquest any aniré cap a Berlín, amb uns quants amics amb motiu de la 22ena edició del Chaos Communication Congress. Els assistents podeu seguir la evolució del congrés al blog oficial del 22C3, de moment ja ens han deixat un bon sabor de boca amb un post titulat VoIP at 22C3, on expliquen que hi haurà varies ponències dedicades al tema de la veu sobre IP, tenen molt bona pinta les ponències de The Grugq: VoIPhreaking - How to make free phone calls and influence people i Hendrik Scholz: Lawful interception of VoIP, que també ha penjat un post al seu blog parlant del tema i alguna que altra pista sobre el que ens explicarà en la seva ponència.

mmm… interessant ;)

Update (11/11/05): També hi ha una Wiki del 22C3 on tothom pot contribuir amb els continguts, una iniciativa que m’ha semblat molt interessant son els Lightning Talks, que són xarrades curtes de 5 minuts enfocades a un tema concret. Qualsevol que s’anime a fer una xarrada es pot apuntar al wiki :)