Dues notícies interessants per al mon sense fils, la primera, per fí els fabricants han arribat a un acord per a fer una proposta tècnica única per al que serà el proper estàndard 802.11n o wireless d’alta velocitat, molt probablement l’estàndard es ratificarà al 2007. Broadcom ja fabrica xips que compleixen amb els punts obligatoris del draft i “prometen” que seran actualitzables a l’estàndard final quan aquest surti. Com sempre, les empreses intentant fer negoci abans de que es finalitzi l’estàndard.

La segona noticia és que, tal com s’esperava, el task group de IEEE 802.15.3a, o lo que és el mateix, la tecnologia UWB ha decidit dissoldre’s, per tant no s’arribarà mai a consolidar com a estàndard. Tot i així, els fabricants que ja estaven experimentant en aquesta tecnologia posaran productes al mercat amb especificacions propietàries de cada fabricant, una llàstima perquè no es garanteix la interoperbilitat entre els productes de diferents fabricants.

Teniu més informació aquí: