Fa unes hores he arribat del Beers&Blogs que s’ha celebrat aquesta tarde a Barcelona, em vaig apuntar després de llegir la notícia a mini-d i la veritat és que ha estat molt interessant i divertit, bastanta més gent que al de l’any passat, crec que en total deviem rondar les 30 persones, i no he pogut parlar amb tothom però si que he descobert uns quants blogs interessants que he afegit als meus feeds de bloglines (actualment 296!!).

Entre tots els assistents no hi havia cap cara coneguda per a mi (excepte la d’en Diego que la veig cada dia) i ha estat una bona oportunitat per coneixer gent que escriu els seus blogs amb diferents motivacions, una mica “cada loco con su tema”, crítics literaris, gent que parla de cine, futbol, erotisme, periodisme, política, palles mentals, i algún que altre despistat sense blog

S’han anat generant micro-converses per proximitat dels asistents, ja que era impossible amb el soroll del local i la quantitat de gent que erem fer un debat conjuntament, així que per la meva zona he escoltat comentaris sobre pelicules de zombies i gotzilla, algú que li agradaría montar-s’ho amb Oliver i Benji a la vegada, hem vist una foto “real” del la botiga on es va rodar la película Clerks (i el videoclub, amb el blogger fent de silent Bob), etc… en plan general, hem parlat també de les típiques coses que sempre preocupen/motiven als bloggers: estadístiques, nombre de visites diaries, adsense, increment de suscriptors, posicionament en buscadors, referers, spam/splog, trolls als comentaris, els efectes de ser linkat per un blogger influent, etc…

Pel que sembla hi ha un interés general en anar repetint aquest tipus de trobades més a sovint, així que espero poder seguir més les converses el pròxim cop coneixent els perfils dels assistents, ja que els aniré seguint desde el meu agregador de feeds :) i els que no heu vingut, esteu invitats a la pròxima; la juerga està assegurada! Per als curiosos, aquí he penjat algunes fotos.