Demà Avui m’espera un dia una mica atrafegat, a les 7 del matí haig d’estar a l’aeroport de Barcelona i volo cap a Londres per temes de feina, tinc una reunió allí fins les 4 de la tarde i seguidament em tocarà sortir corrents cap a l’aeroport per agafar un vol cap a Menorca, on passaré unes mini-vacances aprofitant que el dilluns dia 1 és festa, així que estaré “desconnectat” del món virtual fins dimarts al matí que volo de Menorca a Barcelona. Encara que aquest cop m’emporto tot l’arsenal (portàtil, pda, GPS…) i segur que alguna estona tindré per mirar el correu amb GPRS o fins i tot fer algo més si tinc la sort de trobar alguna wifi oberta per Menorca… per primer cop faré wardriving amb un cotxe d’alquiler, com es deu dir això? rent-a-car-driving? :)

Update: Ja he penjat les fotos del viatge. Menorca m’ha agradat moltíssim, tot i que és petit en 4 dies m’he quedat amb ganes de veure més coses, així que espero tornar-hi algún dia.