Aquest més he tingut el blog molt parat degut a uns quants projectes personals que porto entre mans, ting algún post a mitges que s’ha quedat en Draft perqué no passa els controls de qualitat però espero publicar aviat :P

Com dic al titol del post, aquest mes he estat rondant per alguns events:

Finalment, del 30 de Juny fins al 2 de Juliol es celebren les Jornades Telemàtiques 2006 del Kaslab, el HackLab de Vallecas que es duran a terme al Centre Social SECO de Madrid.

El programa de ponències pinta bastant interessant: Hardening GNU/Linux, Honeypots, Bluetooth Hacking, SER (SIP Express Router), PHPRADMIN, Ingeniería Social, Haz tu Primer Robot, Máquinas de 8 Bits, SmartCard Hacks, etc…

La entrada es lliure, així q si algú més es vol apuntar encara esteu a temps. Per a mí serà el primer cop que visito Madrid, així que també aprofitaré per fer una mica de guiri :)